ŞEKER İLKOKULU
ŞEKER FABRİKASI10600 SUSURLUK/BALIKESİR

VİZYON

Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yönetmeliklerin uygulandığı, çağdaş eğitim anlayışını benimseyen, çalışmalarında bilimsel tutum ve davranışları esas alan, enerjisi ve motivasyonu yüksek, yaratıcı, kendisine, ailesine, çevresine ve ülkesine faydalı olmayı hedef olarak benimseyen, çalışkan, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgür bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

İstiyoruz ki ; 1- Okulumuzda Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı kalarak, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2- Okulumuzda eğitim ve öğretim eşitliğinin varlığını, duyma, görme ve yapma üçlüsünden tüm öğrencilerin faydalandığını tüm veliler bilsin. 3- Veliler okul idaresi, öğretmen ve yardımcı personele inansınlar ve her konuda bize destek versinler, bizimle beraber olsunlar. 4- Okulumuz çalışanları ve öğrenciler arasında sürekli beyin jimnastiği yapılsın. Rekabet ortamı yaratılsın. 5- Çalışanlarımız teknolojiyi yakından takip ederek, her gün en iyiye ulaşmaya çalışsın. 6- Biz olmak düşüncesine herkes katılsın, bunu yaratmak için emek verilsin. 7- Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz sınavlarda başarılı olsun, yüksek okulları bitirerek vatanına, milletine ve ailesine yaraşır bir kişi olsunlar.

Tam Gün

İl Merkezine Uzaklık: 48 km İlçe Merkezine Uzaklık: 3 km